وجود شیرین کننده های مضر مانند قند و شکر و محصولات قنادی که اکثر محققان و پزشکان مصرف آن را توصیه نمی کنند و همچنین منع مصرف این مواد قندی برای افراد دیابتی و افرادی که تحت رژیم غذایی خاص هستند، مصرف این مواد را محدود کرده است.
ايزومالت پودر و يا گرانول شيرين كننده اي است كه از شكر مشتق شده و با اينكه قدرت شيرين كنندگي آن نصف ساكارز است ولي از نظر طعم و مزه كاملا مشابه شكر ميباشد و بر خلاف شيرين كننده هاي مصنوعي، علاوه بر خاصيت شيرين كنندگي بعنوان عامل حجم دهنده و ايجاد كننده بافت در مواد غذائي و نيز بعنوان پر كننده در قرصها و داروها و جايگزين شكر در انواع شربت خوراکی و داروئی بكار ميرود. ایزومالت یکی از قندهای الکلی است که نصف شکر کالری دارد و از آنجایی که به آرامی در بدن جذب می شوند بر میزان گلوکز خون تاثیر چندانی ندارد و همچنین از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. ايزومالت برخلاف شكر داراي خواص فيزيولوژيكي مفيد ذيل مي باشد:
باعث پوسيدگي دندان ها نمي شود.
براي سلامت دستگاه گوارش و تنظيم فعاليت روده مفيد است(مانند فيبر رژيمي عمل ميكند).
در دستگاه گوارش بصورت جزئي و تدريجي متابوليزه شده بنابراين اثر بسيار كمي روي قند خون و انسولين دارد
ماده خام اوليه ايزومالت چغندر قند ميباشد كه در آن ؛ ابتدا شكر از چغندر قند استخراج شده و سپس توسط يك فرايند دو مرحله اي، ايزومالت تهيه میگردد. شرکت شیرین سلامت پارتیکان با بهره گیری از به روزترین تکنولوژی های جهانی، بالاترین دانش فنی، پرسنل متخصص و دانشگر برای اولین بار در ایران و خاورمیانه موفق به تولید ایزومالت شد.
:تاکنون این شرکت ناکنون موفق به سه نوع ایزومالت پودری و مایع شده است
با نام تجاری شوگرنو S ایزومالت مایع
با نام تجاری شوگرنو SM ایزومالت مایع
ا با نام تجاری شوگرنو M ایزوالت پودری
